Små tykke brunchpandekager med hindbær
ca. 30 stk.
Ingredienser
- 360 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 2 spsk. sukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- ¼ tsk. salt
- 6 dl mælk
- 2 store æg
- 4 spsk. olie
- 100 g hindbær
- smør til bagning
- Tilbehør:
- ekstra hindbær og ahornsirup
- Hvedemel, bagepulver,sukker, vaniljesukker ogsalt blandes i en skål. Rørmælken i lidt ad gangen,og rør blandingen heltjævn. Rør æggene i. Rørolien i. Skyl hindbærrene,og del dem i kvarte stykker.Vend hindbærstykkernei dejen.
- Varm en pande op medlidt smør på, når det ergyldent, kommes 3-4 spsk.dej på panden til en tykpandekage. Bag pandekagenpå begge sider. Fortsætpå samme vis, til allepandekagerne er bagte.På en større pande kandu sagtens bage 3-4 småpandekager ad gangen.