Julecupcakes
Spred masser af hyggelig julestemning med de skønneste, snehvide julekager.
ca. 24 styk
Total:20 minutter
Ingredienser
- korn af 1 stang vanilje eller 1 tsk. vaniljesukker
- 150 g sukker
- 100 g marcipan
- 100 g blødt smør
- 200 g hvedemel
- 1 ½ tsk. bagepulver
- 1 dl mælk
- 4 spsk. Amarena kirsebær (kan udelades)
- ½ portion luftig glasur (se mudcake-opskriften)
- 75 g blødt smør hvidt krymmel
Sådan bager du de små julecupcakes
- Pisk æg, vaniljekorn og sukker cremet. Riv marcipanen på råkostjernet. Pisk marcipan og blødt smør i.
- Bland hvedemel og bagepulver i en skål. Vend det i æggemassen. Rør mælken i. Vend amarena kirsebær i. Fordel dejen i små muffinforme.
- Hvis du bager dem i metalforme, så smør formene med blødt smør.
- Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
- Afkøl kagerne.
- Når du har pisket den luftige glasur, kommer du blødt smør i, og pisker til massen er ensartet. Kom gerne smørcremen i en kagesprøjte med stjernetylle.
- Pynt kagerne med smørcreme og drys krymmel på toppen af dem.