Smagen af sommer på glas

Smagen af sommer på glas

Tag salat og dressing med hver for sig.

4

Ingredienser

  • 1 iceberg i grove stykker
  • 1 bdt. radiser i halve eller kvarter
  • ¼ blomkål i buketter
  • 3-4 gulerødder i strimler
  • 1 bdt. groftskårne forårsløg
  • dild eller persille
  • ½-1 rød peberfrugt, skåret i grove stykker
  • Dressing:
  • 1 spsk sennep
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk vand
  • 2 spsk lys balsamico
  • salt, peber

Sådan gør du:

  1. Fyld salaten i store glas. Pisk dressingen sammen, og smag den godt til. Kom den i en lille beholder for sig, og dryp den over salaten, når den skal spises.
  2. Energi pr. person: 150 kcal, fedt 30%, protein 15%, kulhydrat 55%