Snitter med mango

Snitter med mango

Små lækre dessertsnitter med frisk mango.

12 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: 35 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Dej:
  • 150 g hvedemel
  • 75 g sukker
  • 75 g koldt smør
  • (eller 1 rulle færdigkøbt tærtedej)
  • Fyld:
  • 35 g smør
  • 3 spsk sukker
  • 1 dl kokosmel
  • 1 æg
  • 3 spsk mel
  • 1 moden mango
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk fintrevet citronskal

  1. Tænd ovnen på 180grader. Bland mel ogsukker og hak det koldesmør i, til det bliver enkrymmeldej. Pres dejenud i en lille bradepande(18x26 cm) foret medbagepapir.
  2. Sæt den iovnen 15 min. Rør smørog sukker blødt og rørkokosmel, æg og mel i.Skræl mangofrugten,skær den igennem påhver side af den fladesten og skær frugtkødeti tynde både.
  3. Bred kokosmassen udpå den forbagte bund.Læg mangoskiverne tætovenpå og drys medsukker rørt med citronskal.
  4. Sæt formen tilbagei ovnen ca. 20 min. Ladkagen afkøle på en ristog skær den i snitter.