Sommertortillia med kylling
Mexicanske tortillia med kylling og sommerdressing.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 8 min.
- 2 kyllingebryster (eller 300 g kalkunbryst)
- 1 rød peberfrugt
- 1 spsk olie
- 2 forårsløg
- 2-4 tortilla
- Dressing:
- en håndfuld frisk koriander
- 3 spsk olivenolie
- 3 spsk limesaft
- ½ frisk chili (uden frø og mellemvægge)
- ½-1 tsk stødt spidskommen
- salt og peber
- Skær kød og peberfrugt i tynde strimler og steg det på enpande med olie – 5-8 min. Krydr med salt og peber.
- Rørdressingen sammen og smag til med salt og peber. Vend
- kød og peberfrugt sammen med dressingen og tilsæt fintsnittedeforårsløg.
- Anret i lune tortillaser og server straks.