Sommertortillia med kylling

Sommertortillia med kylling

Mexicanske tortillia med kylling og sommerdressing.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 8 min.
  • 2 kyllingebryster (eller 300 g kalkunbryst)
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 spsk olie
  • 2 forårsløg
  • 2-4 tortilla
  • Dressing:
  • en håndfuld frisk koriander
  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk limesaft
  • ½ frisk chili (uden frø og mellemvægge)
  • ½-1 tsk stødt spidskommen
  • salt og peber

  1. Skær kød og peberfrugt i tynde strimler og steg det på enpande med olie – 5-8 min. Krydr med salt og peber.
  2. Rørdressingen sammen og smag til med salt og peber. Vend
  3. kød og peberfrugt sammen med dressingen og tilsæt fintsnittedeforårsløg.
  4. Anret i lune tortillaser og server straks.