Spaghetti med mørbrad
Svinemørbrad er en rigtig protein-booster, som højner din fedtforbrænding, mætter hurtigt og i lang tid, ligesom det stabiliserer dit blodsukker.
4
Ingredienser
- 800 g svinekød
- olivenolie til pensling
- 2 spsk miks af peberkorn
- salt
- 150 g fuldkornsspaghetti
- 1 spsk olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk ingefær, friskrevet
- 1 stk broccoli
- 350 g grønne bønner (friske eller fra frost)
- 3 forårsløg
- 2 spsk østerssauce
- 2 spsk tamarisoja
- 1 dl vand
- 1 bundt frisk timian eller persille til pynt
Sådan gør du
- 1/ Tænd ovnen på 200 grader.
- 2/ Puds svinemørbraden for sener. Pensl den med olie, og drys med knuste peberkorn. Drys med salt. Kom den i ovnen i ca. 25 min.
- 3/ Kog spaghettien i ca. 5 min. Hæld vandet fra, vend den i olivenolie, og stil den til side.
- 4/ Kom fedtstof på panden, og svits skiver af hvidløg sammen med revet ingefær i ca. 1/2 min. Pluk broccoli til buketter. Put broccolibuketter, grønne bønner og forårsløg skåret i ca. 5 cm lange stykker på panden. Tilsæt østerssauce, soja og vand, og lad det simre ca. 3-4 min.
- 5/ Tilsæt til sidst spaghettien lige før servering, og bland rundt. Pynt med frisk timian.
- 400 kcal. pr. person.
- SE OGÅ på Boligliv.dk: 2 x nem og lækker pasta
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
De bedste opskrifter & tip til lækker mørbrad
-
Mørbradbøffer - sådan afpudser du en mørbrad
-
Mørbradgryde med bacon, æbler og flødesovs
-
Svinemørbrad med pestokartofler
-
Mørbradgryde med sennepssovs
-
Vietnamesisk mørbradgryde
-
Mørbradgryde med champignon og perleløg
-
Klassisk mad fra 60'erne: Mørbradgryde
-
Grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld
-
Helstegt mørbrad med svampe og løg
-
Mørbrad a la thai
-
Fyldt mørbrad på kartoffelbund
-
Klassisk mørbradgryde med cocktailpølser
-
Mørbradbøffer stegt med skinke og pasta med spinat
-
Indbagt mørbrad med tomatpesto
-
Grønne asparges og svinemørbrad med brunet rabarber-salvie-smør
-
Spaghetti med mørbrad