Spinat- og skinkebrød

Spinat- og skinkebrød

Lav et lækkert brød med spinat og skinke og servér som tilbehør.

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/bagetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 skiver brød (eller lille flute)
  • 1 lille fed hvidløg
  • 15 g smør
  • 150 g frisk spinat
  • ½ dl piskefløde
  • salt og peber
  • evt. 25 g revet ost
  • 2 skiver serranoskinke

  1. Rist brødet let og læg det på en bageplade.
  2. Sauter fintsnittethvidløg i en gryde med smør og vend de skylledespinatblade i. Lad det varme igennem, så det lige faldersammen.
  3. Tilsæt fløde, salt og peber og lad det koge til encremet konsistens i ca. 5 min. Vend evt. ost i spinaten ogfordel det på brødene.
  4. Læg en skive skinke oven på spinaten.Gratiner brødene under grillen i ovnen, til skinken ersprød, ca. 5 min.
  5. Server straks.