Spinat- og skinkebrød
Lav et lækkert brød med spinat og skinke og servér som tilbehør.
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/bagetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2 skiver brød (eller lille flute)
- 1 lille fed hvidløg
- 15 g smør
- 150 g frisk spinat
- ½ dl piskefløde
- salt og peber
- evt. 25 g revet ost
- 2 skiver serranoskinke
- Rist brødet let og læg det på en bageplade.
- Sauter fintsnittethvidløg i en gryde med smør og vend de skylledespinatblade i. Lad det varme igennem, så det lige faldersammen.
- Tilsæt fløde, salt og peber og lad det koge til encremet konsistens i ca. 5 min. Vend evt. ost i spinaten ogfordel det på brødene.
- Læg en skive skinke oven på spinaten.Gratiner brødene under grillen i ovnen, til skinken ersprød, ca. 5 min.
- Server straks.