Sprød agurkesalat asian-style

Sprød agurkesalat asian-style

Superfrisk og nem salat, der er fantastisk til alt fra frikadeller, fisk og grillede bøffer.

Ingredienser

  • Salat:
  • 2 agurker
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 grøn chili
  • 1 bundt radiser
  • 2 håndfulde koriander
  • Dressing:
  • ½ dl limesaft (saft af ca. 2 lime)
  • 2 tsk sukker
  • 4 spsk fishsauce

Sådan gør du

  1. Salat:
  2. Skræl agurkerne, og flæk dem. Skrab kernerne ud med en ske, og skær agurkerne i skrå skiver. Snit forårsløg, chili og radiser i tynde skiver.Vend groftplukket koriander sammen med resten lige inden servering.
  3. Dressing:
  4. Rør limesaft med sukker og fishsauce. Vend salaten med dressingen, og servér straks.