Sprød snack med rabarber-chili-gele
Lav den spicy rabarber-chili-gele og brug den til denne skønne appetizer.
SPRØD SNACK MED RABARBER-CHILI-GELE
Tid ca. 10 min. + bagetid
(4 pers.)
1 rulle butterdej
200 g gedeost i rulle
olivenolie
5 stilke frisk timian
tørret chili
1 spsk. sorte sesam
1. Tænd ovnen på 230 grader. Pak butterdejen ud, og skær den i 12 stykker. Stil butterdejen på en bageplade med bagepapir.
2. Skær gedeost i tynde skiver, og fordel dem på butterdejen. Pensl alle stykker med olivenolie, og pynt med timianblade, chili og sesam.
3. Bag dem i ca. 15 minutter, til de er lysebrune. Server rabarbergele til.
Annonse
Se opskriften på hot rabarber-chilie gele her
► SE OGSÅ: Lav din egen rabarbersalsa
► SE OGSÅ: Nem dessert: bagte rabarber med råcreme
► SE OGSÅ: 7 lækre snacks