tilberedning af snapper

Sprød snapper med citrussalat

Drøm dig til sol og bedre vejr med denne skønne ret, som smager lidt af forår.

4

Ingredienser

  • 4 x 125 g rød snapperfilet m. skind
  • 1 spsk olivenolie
  • salt, peber
  • Citrussalat:
  • 1 citron
  • 2 appelsiner
  • 2 lime
  • 1 agurk
  • 1 chili
  • 1 spsk olivenolie
  • mynte
  • 2 dl sort quinoa + 4 dl vand

Sådan gør du:

  1. Drys salt og peber på fisken og steg den i olivenolie. Steg den først på skindsiden i et par minutter, vend og steg den færdig på den anden side i yderligere et par minutter. Skræl og skær alle citrusfrugterne i skiver, skær agurken i strimler og vend det hele med lidt olivenolie, chili, salt samt mynte.
  2. Kog quinoaen i letsaltet vand under låg ca. 20 minutter og server fisken med citrussalat, quinoa samt ekstra lime.
  3. Energi pr. person: 420 kcal, fedt 23%, protein 31%, kulhydrat 46%