Sprød snapper med citrussalat
Drøm dig til sol og bedre vejr med denne skønne ret, som smager lidt af forår.
4
Ingredienser
- 4 x 125 g rød snapperfilet m. skind
- 1 spsk olivenolie
- salt, peber
- Citrussalat:
- 1 citron
- 2 appelsiner
- 2 lime
- 1 agurk
- 1 chili
- 1 spsk olivenolie
- mynte
- 2 dl sort quinoa + 4 dl vand
Sådan gør du:
- Drys salt og peber på fisken og steg den i olivenolie. Steg den først på skindsiden i et par minutter, vend og steg den færdig på den anden side i yderligere et par minutter. Skræl og skær alle citrusfrugterne i skiver, skær agurken i strimler og vend det hele med lidt olivenolie, chili, salt samt mynte.
- Kog quinoaen i letsaltet vand under låg ca. 20 minutter og server fisken med citrussalat, quinoa samt ekstra lime.
- Energi pr. person: 420 kcal, fedt 23%, protein 31%, kulhydrat 46%