Stegt fisk i sprød indpakning
Fisk uden ben i.
4
Ingredienser
- 700-800 g torske- eller rødspættefilet
- 1 let pisket æggehvide
- 2 dl groft rasp
- salt, peber
- 2 tsk røget paprika
- 3 spsk olie til stegning
- Lun salat:
- 750 g gule-rødder
- 250-300 g skalotteløg
- 1 spsk olivenolie
- 1 citron i små stykker
- 1-2 spsk balsamico
- 1 spsk honning
- persille og citronmelisse
- Sådan gør du: Vend fisken i æggehvide og rasp, som er krydret med salt, peber og røget paprika. Varm olien i en stor pande, og steg fisken gylden på begge sider. Snit gulerødderne i store stykker, og del skalotteløgene. Varm olien i en pande, og rist gulerødder, skalotter og citron i 4-5 minutter. Tilsæt balsamico og honning, og lad det hele snurre, til grønsagerne er næsten møre. Smag til med salt, peber, evt. citronsaft og kryddergrønt.
- ● ● ● Energi pr. person: 500 kcal, fedt 30 %, protein 35 %, kulhydrat 35 %