Stegte kyllingelår med sommersalsa

Stegte kyllingelår med sommersalsa

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stege/bagetid: 25 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 4-6 kyllingeunderlår
  • 2-3 spsk Teriyakisauce (færdigkøbt japansk marinade)
  • 2 ferskner eller nektariner
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk limesaft
  • 1 rød peberfrugt
  • 1-2 forårsløg
  • ½ frisk chili
  • frisk koriander
  • salt og peber

  1. Vend kyllingelårene med Teriyakisauce og lad dem trække20 min.
  2. Steg dem på en varm grill 15-20 min. (vend demflittigt undervejs) eller i ovnen ved 220 grader i ca. 25 min.
  3. Vask frugterne og udsten dem. Skær frugterne i små ternog vend dem sammen med olie og limesaft. Tilsæt peberfrugti små tern, fintsnittet forårsløg og finthakket chili(uden frø og mellemvægge).
  4. Smag til med friskhakket koriander,salt og peber og server til de stegte kyllingelår.