Stegte kyllingelår med sommersalsa
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/bagetid: 25 min.
- Ikke fryse-egnet
- 4-6 kyllingeunderlår
- 2-3 spsk Teriyakisauce (færdigkøbt japansk marinade)
- 2 ferskner eller nektariner
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk limesaft
- 1 rød peberfrugt
- 1-2 forårsløg
- ½ frisk chili
- frisk koriander
- salt og peber
- Vend kyllingelårene med Teriyakisauce og lad dem trække20 min.
- Steg dem på en varm grill 15-20 min. (vend demflittigt undervejs) eller i ovnen ved 220 grader i ca. 25 min.
- Vask frugterne og udsten dem. Skær frugterne i små ternog vend dem sammen med olie og limesaft. Tilsæt peberfrugti små tern, fintsnittet forårsløg og finthakket chili(uden frø og mellemvægge).
- Smag til med friskhakket koriander,salt og peber og server til de stegte kyllingelår.