Stikkelsbærtrifli med marengskys
Den syrlige smag af stikkelsbær spiller dejligt sammen med den søde marengs. Prøv den dejlige stikkelsbærtrifli nu, da stikkelsbærrene er bedst.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- 250 g friske stikkelsbær (rensede)
- ½ dl vand
- 2-3 spsk sukker
- 1 dl piskefløde
- 1 bæger pasteuriserede æggehvider
- 6 stk. marengskys
- Kog stikkelsbærrene med vand 8-10 min. og smag til med sukker. Hæld det ud på en tallerken, så det kan køle hurtigt af.
- Pisk fløden til skum. Pisk æggehviderne stive med 1 spsk sukker.
- Vend fløde og æggehvidemassen sammen og tilsæt groftknuste marengs.
- Anret stikkelsbærkompotten lagvis med marengsskummet i to glas.
- Tips: Kog evt. et stykke vanilje eller kanel sammen med stikkelsbærrene.