Tarteletter med flødespinat og sprød bacontop
Server den lækre tarteletter med et cremet fyld af flødestuvet spinat og sprødstegt bacon på toppen.
Tarteletter til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 12 tarteletter
- 400 g spæd spinat
- 4 forårsløg eller 2 lille løg
- 20 g smør
- 4 spsk. vand
- 2 spsk. majsstivelse
- 5 dl piskefløde
- salt og peber
- 2 tsk. sukker
- 300 g bacon, gerne Aalbæk's i et helt stykke, du selv skærer ud
- 2 spsk. olie
- dild
Sådan laver du tarteletter med flødespinat og sprød bacontop
- 1. Skyl spinaten grundigt. Snit løgene. Svits løgene i smør i en gryde ca. 1 min. Kom spinaten i sammen med vand. Kog det op, til spinaten er faldet sammen.
- 2. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kog det sammen ca. 1 min. Smag til med salt, peber og sukker.
- 3. Varm tarteletterne i ovnen. Skær baconen i små strimler eller tern. Steg baconternene sprøde i olie på en pande, og afdryp dem på køkkenrulle.
- 4. Fordel spinatstuvningen i tarteletterne. Pynt med bacontern og dild.