To go-salat

To go-salat

Skal du have salaten med på farten, kan den laves i et syltetøjsglas som her eller evt. en madkasse. Men den er også god derhjemme i en helt almindelig skål.

4

Ingredienser

  • 18 g kulhydrat pr. person
  • 1 håndfuld babyspinat
  • 50 g kogte, sorte bønner
  • 35 g gedefeta
  • 1 gulerod
  • 6 semidried tomater
  • Dressing:
  • 1 spsk olivenolie
  • ca. 1 tsk stødt chili eller chilisauce
  • ca. 5 g fintrevet ingefær
  • havsalt og limesaft

Sådan gør du:

  1. Skyl spinaten grundigt, og dup den tør. Læg spinaten i bunden, og fordel bønnerne henover. Smuldr feta henover. Skær gulerod og semidried tomater i små tern, og kom det over salaten. Rør ingredienserne til dressingen godt sammen. Smag til med salt og limesaft – justér evt. med mere chili, hvis du ønsker en stærkere dressing. Hæld dressingen over salaten inden servering.
  2. Opskriften er fra kogebogen Low carb - sund og slank med få kulhydrater