Opskrift på tortellini med laks

Tortellini på under en halv time

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    57 %

4

Ingredienser

  • 250 g store tortellini eller ravioli med spinat og ricotta
  • 125 g friskbælgede ærter
  • 100 g babyspinat
  • ½ dl syrnet fløde 9%
  • 1 spsk reven skal af ubehandlet citron
  • 200 g varmrøget laks plukket i grove stykker
  • 1 bdt dild eller kørvel.
  • 400 g brød.

Sådan gør du

  1. Kog tortellini eller ravioli efter anvisningen på pakningen, bland ærterne ved det sidste minut og afdryp begge dele, inden det vendes med spinat, syrnet fløde, citronskal samt laks og dild eller kørvel. Servér med brød.