Tortillawraps med kylling
Lækre wraps med lækkert fyld - her får du opskriften på tortilla wraps med kylling og avocado.
4 personer
Ingredienser
- 500 g kyllingefilet
- 2 spsk. hvedemel
- salt og peber
- 3 spsk. olivenolie
- 2 avocado
- 1 spsk. limesaft
- 8 fuldkornstortillaer
- romainesalatblade
- 100 g reven mild ost
- 1 agurk
- 1 rød peber
- 1 glas tacosauce
- 2 dl græsk yoghurt
Sådan laver du tortillawraps med kylling
- Skær kyllingefileterne i strimler, og vend dem i hvedemel med salt og peber. Steg kødet i olie på en pande, til det er gyldent og gennemstegt.
- Skær avocadokødet i skiver, og dryp med limesaft. Fordel kødet over de forvarmede pandekager sammen med sprød salat, reven ost, avocado, agurk i skiver, peberfrugt i strimler, tacosauce og græsk yoghurt.