lækker kiksekage

Få opskriften på verdens bedste kiksekage

Ren barndomsnostalgi! Verdens bedste kiksekage er med masser af god chokolade og uden palmin! Husk, at kiksekagen skal have tid til at stå i køleskabet i minimum 4 timer, inden der skæres af den. Her får du opskriften på intet mindre end verdens bedste kiksekage. Velbekomme!

Sådan laver du verdens bedste kiksekage

Tid: ca. 20 min. plus tid til afkøling (ca. 15 stykker)

300 g mørk chokolade

1 dåse kondenseret mælk,

ca. 400 g

35 g smør

ca. 20 firkantede vaniljekiks

1. Beklæd en aflang smal rugbrødsform med husholdningsfilm.

2. Hak chokoladen groft, og kom den i en lille gryde sammen med kondenseret mælk og smør. Lad blandingen smelte ved svag varme. Rør jævnligt, så det ikke brænder på. Rør massen ensartet, og tag gryden af varmen.

3. Læg et tyndt lag chokolade i bunden af formen. Læg derpå et lag kiks. Fortsæt, til der er 4 lag i alt. Slut med et lag chokolade. Stil kiksekagen tildækket i køleskabet til næste dag.

4. Tag kagen ud ca. 10 min. før servering, og skær den i skiver.

TIP

Kondenseret mælk fås hos etniske grønthandlere og i velassorterede supermarkeder.

► SE OGSÅ: Nøddebrud med chokolade

► SE OGSÅ: Dobbelt op chokoladelagkage

► SE OGSÅ: Chokoladebrownie med karamelcrunch