Wiener-æblepandekager
Disse pandekager er gode atservere til en kop kaffe.
4 personer
Ingredienser
- 2 mellemstore æbler
- saft af ½ citron
- Dej:
- 175 g hvedemel
- 1 knsp. salt
- 3 dl mælk
- 6 æggeblommer
- 2 tsk. vaniljesukker
- 2 spsk. citronsaft
- 6 æggehvider
- smør til bagning
- Tilbehør:
- flormelis og flødeskum
- Skær æblerne i både, ogfjern kernehus og stilke.Skær bådene i tynde både.Dryp med citronsaft.
- Rør hvedemel, salt ogmælk jævnt. Rør æggeblommer,vaniljesukker og citronsafti. Pisk æggehviderne, ogvend dem i.
- Smelt lidt smør på enpande. Fordel dej herpå i ca.¾ cm tykt lag. Læg nogleskiver æble over. Bag pandekagengylden, og vend den.Bag den færdig på den andenside. Bag ikke ved for kraftigvarme.