Det lækreste hjemmebag fra Hahnemanns køkken
Trine Hahnemann har med stor succes fået udlandets øjne op for hjemmebag. Nu har hun samlet sine 100 bedstebageopskrifter i en stor bog,der er en stor kærlighedserklæringtil hjemmebaget. Du får fem lækre opskrifter her, resten kan du finde i bogen "Brød ogkager".
Denne marengskage stammer fra de tidligste år i Hahnemanns Køkken. TIP! Du kan bruge andre frugter end figner, hvis ikke du kan skaffe dem. Få opskriften her.
Det tager kun 10 minutter at lave dejen, og så kan du bage friske boller til morgenmaden flere dage i træk, mens du er i brusebad. Få opskriften her.
Denne lagkage stammer fra Sønderjylland. For de danskere, som ikke erbekendt med rugbrødslagkage, er det en overraskelse, hvor godt den smager. TIP! Du skal bruge to springforme med en diameter på 24 cm, men hvis du ikke har to, kan du lave bundene ad to omgange Få opskriften her.
KÆRNEMÆLKSBRØD MED HVEDEKERNER
Dette er et af de første brød, jeg bagte for mange år siden, længe før surdej blev en trend. Det er et meget traditionelt, tæt hvedebrød. Jeg nyder det både friskbagt med ost og ristet næste dag med smør og syltetøj. Få opskriften her.
Sommetider gik min søster og jeg til bageren og købte 2 kokosmakroner for mine lommepenge. Så satte vi os et eller andet sted ude af syne for vores mor og nød dem i al hemmelighed. Her får du opskriften på denhjemmelavede version. TIP! Brug en mørk chokolade af god kvalitet, og lad den temperere til ca. 30 grader, før du overtrækker kokosmakronerne. Få opskriften her.
PRØV OGSÅ: Sundt men sødt: 6 opskrifter til de lækkersultne
PRØV OGSÅ: Her er de bedste kageopskrifter til teen
PRØV OGSÅ: 4 sunde kager med hvid chokolade