Stenalderbrød

Stenalderbrød

Dette brød er inspireret af kokken Thomas Rodes efterhånden berømte stenalderbrød, som bages helt uden mel.

Stenalderbrød til 4 pers

Ingredienser

OPSKRIFT PÅ STENALDERBRØD

  • 100 g græskarkerner
  • 100 g solsikkekerner
  • 100 g hørfrø
  • 100 g sesamfrø
  • 100 g mandler
  • 100 g valnødder
  • 5 æg 2
  • spsk. olivenolie
  • 2 tsk. salt
  • 100 g tørrede frugter (f.eks. figner og abrikoser)

Sådan bager du stenalderbrød

  1. 1. Tænd ovnen på 160 grader.
  2. 2. Bland alle ingredienserne sammen, og kom massen i en rugbrødsform foret med bagepapir. Glat overfladen, og bag brødet i ca. 1 time.
  3. 3. Afkøl brødet, før det skæres i skiver. 
► SE OGSÅ: Det spiser vi i august