Opskrift på vagtler med hoisinsauce

Vagtler med hoisinsauce

Lækker gæstemad til til nytårsaften - byd dine gæster med lækre vagtler i hoisinsauce. Opskriften finder du her:

Til 6 personer

6 vagtler

koldpresset jomfruolivenolie

et drys Maldon salt.

Marinade:

3 spsk hoisinsauce

2 tsk Ketjap manis, sød soja

2 spsk friskrevet ingefær.

Drys:

2 forårsløg

en håndfuld friskhakket mynte eller koriander

en finthakket rød mellemstærk chilifrugt.

Smør vagtlerne med lidt olie og giv dem et drys salt og steg dem i ovnen ved 200 grader i 12 minutter. Smør dem derefter med marinaden og giv dem yderligere 8-10 minutter. Servér dem varme med et godt drys hakkede forårsløg, koriander og finthakket rød chili.

Fakta