After Eight kage
Skøn chokoladekage med en lækker smag af mint fra de fine After Eight chokolader. Se her, hvordan du bager en After Eight kage...
8-10 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- 200 g blødt smør
- 1 dl mælk
- 15 stykker After Eight
- 250 g sukker
- korn af 1 stang vanilje eller 1½ tsk. vaniljesukker
- 4 æg
- 200 g hvedemel
- 2 spsk. kakaopulver
- ¼ tsk. salt
- ¾ tsk. bagepulver
- Pynt: lidt sigtet flormelis
Sådan bager du After Eight kage
- Smelt smørret i en gryde sammen med mælken. Tag gryden fra varmen. Kom After Eight i, og smelt dem med. Rør sukker og vaniljekorn i. Køl det af, til det er lunkent.
- Pisk et æg ad gangen i. Rør hvedemel blandet med kakaopulver, salt og bagepulver i.
- Kom dejen i en bradepande foret med bagepapir ca. 22 x 22 cm. Bag kagen ca. 45 min. ved 175 gr. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal kagen bage lidt længere. Afkøl kagen.
- Pynt kagen med et drys sigtet flormelis.
- Tip Du kan også pynte denne kage med chokoladetopping - se boks nederst.
PRØV OGSÅ:After Eight-brownies
Nem chokoladetopping
50 g blødt smør
½ dl vand
150 g mælkechokolade
200 g flormelis
Sådan laver du nem chokoladetopping:
- Smelt smørret i vand i en gryde.
- Sluk for varmen, og rør hakket mælkechokolade i, til det er smeltet.
- Rør flormelis i.