Æg i sennepssovs

Æg i sennepssovs

Den gamle klassiker „Skidne æg“ her med to slags sennep.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Kogetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 15 g smør
  • 1 spsk mel
  • 1 ½ dl hønsebouillon
  • 1 dl mælk
  • 1 spsk fiskesennep
  • 1-2 tsk dijonsennep
  • 2-3 æg
  • 1 bdt purløg, persille og/ eller kørvel
  • salt og peber
  • Tilbehør: rugbrød eller brasede kartofler

  1. Lav en opbagt sovs af smør, mel, bouillon og mælk. Smag til med sennep, salt og peber.
  2. Kog æggene smilende ca. 8 min. Fordel sovsen i 2 varme tallerkner og læg halve pillede æg i.
  3. Drys med fintsnittet purløg, hakket persille og/eller kørvel og servér straks.