Æggekage med broccoli og skinke

Æggekage med broccoli og skinke

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge-stegetid: ca. 30 min.
  • Ingredienser:
  • 500 g broccoli
  • 4 gulerødder
  • 1 løg
  • 5 æg
  • 2 dl mælk
  • 2 spsk. hvedemel
  • salt og peber
  • 200 g skinke (kogt)
  • Tilbehør:
  • ristet rugbrød

  1. Del broccolien i buketter. Skær gulerødderne i stænger og løget i små terninger.
  2. Kog grøntsagerne i 3-4 min. i letsaltet vand.
  3. Pisk æggene sammen med mælk, mel, salt og peber. Vend grøntsager og skinke i.
  4. Kom det hele i et smurt ovnfast fad. Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.