Andebryst med salat af bolchebede
Skal julebuffeten være sund, så servér de velkendte klassikere med et grønt twist. Prøv for eksempel dette lækre andebryst med smuk salat af bolchebede.
Næringsindhold
- Energi pr. person:238 Kcal
- Fedt:26 %
- Protein:39 %
- Kulhydrat:35 %
4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 2 små berberiandebryster á 185 g
- Salt og peber
- 1 spsk. honning
- 2 spsk. sojasauce
- 1 spsk. reven ingefær
- 500 g rødbeder og bolchebeder
- ½-1 dl mynteblade
- 1 lille rødløg
- 2 spsk. citronsaft
- 2 tsk. olivenolie
- 20 g pistacienødder
Sådan gør du:
- Sæt ovnen på 200 grader. Krydr andebrysterne med salt og peber, og brun dem på skindsiden i cirka 4 minutter, vend dem, og hæld overskydende fedt fra.
- Pensl andebrysterne med honning, soja og ingefær, og steg dem færdige i oven i cirka 15 minutter.
- Tag dem ud, og lad dem hvile i cirka 5 minutter, før du skærer dem i skiver.
- Riv rødbeden groft, snit bolchebederne fint og bland de to ting med mynte og snittede rødløg.
- Smag til med citronsaft, olivenolie samt salt og peber, og drys salaten med hakkede pistacienødder.
- Servér salaten til anden.