Asian style laks på grill

Asian style laks på grill

Prøv denne asian style laks på grillen - du vil ikke blive skuffet!

ASIAN STYLE LAKS PÅ GRILL

(4 pers.)

Tid: ca. 30 min.

1 lakseside med skind, men

uden ben, ca. 800 g

2 spsk. olivenolie

saft af 1 lime

1 spsk. friskrevet ingefær

2 fed hvidløg, finthakket

salt og peber

1 bundt grønne asparges

1 bundt radiser

1 bundt frisk koriander

1-2 spsk. sorte sesamfrø

600 g nye kartofler

1 lille håndfuld krydderurter

lidt olivenolie

1. Rør olie med lime, ingefær og hvidløg.

2. Hæld olien over laksen, og krydr med salt og peber. Læg laksen på skindsiden i en foliebakke eller et fad, og grill i ca. 25 min., til kødet deler sig i flager.

3. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i 2 min. Afkøl, og skær asparges i snitter.

4. Skær radiser i skiver. Fordel asparges, radiser og koriander på den grillede laks. Drys med sesam. Server med kogte kartofler vendt med krydderurter og lidt olie.

► SE OGSÅ: Mormor-grønt med grillede pærer

► SE OGSÅ: Old school T-bone steak med pisket smør

► SE OGSÅ: Grillstegte foreller med blomkål og kapers