Asiatisk fiskesuppe med kokosmælk

Nem og lækker asiatisk fiskesuppe

Fisk på den skønne måde: En skøn og stærk fiskesuppe med masser af saft og kraft! Her får du opskriften på en lækker asiatisk inspireret suppe med kokosmælk. Der er både laks og hvid fisk i suppen og rejer på toppen. Den asiatiske suppe serveres med nudler og smager skønt. Få opskriften her:

4

Total:30 minutter

Arbejdstid:10 minutter

Ingredienser

Det skal du bruge:

  • 1 bdt. snittede forårsløg
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 1 udkernet snittet rød chili
  • 1-2 tsk karrypasta rød el. grøn
  • 1 spsk olie
  • 6-8 dl grønsagsbouillon
  • 1 lille dåse kokosmælk
  • 2 snittede gulerødder
  • 200 g broccolibuketter
  • 1 courgette i tern
  • 150 g cherrytomater i halve
  • 200 g fast hvid fisk
  • 200 g fersk laks
  • limesaft
  • 200 g kogte fuldkornsrisnudler
  • 1 potte koriander
  • 250 g store kogte rejer

Sådan laver du asiatisk fiskesuppe:

  1. Svits forårsløg, hvidløg, chili og karrypasta i olie.
  2. Tilsæt bouillon og kokosmælk, og lad det hele snurre i 4-5 minutter.
  3. Kom gulerødder, broccoli og courgette i. Kog yderligere i 4-5 minutter.
  4. Bland cherrytomater og fisk i, og lad dem snurre med i 3-4 minutter.
  5. Smag til med limesaft og eventuelt mere karrypasta, hvis du ønsker den stærkere.
  6. Læg risnudlerne i bunden af suppeskålene, fordel suppen over, og top med rejer og koriander.