Nem og lækker asiatisk fiskesuppe
Fisk på den skønne måde: En skøn og stærk fiskesuppe med masser af saft og kraft! Her får du opskriften på en lækker asiatisk inspireret suppe med kokosmælk. Der er både laks og hvid fisk i suppen og rejer på toppen. Den asiatiske suppe serveres med nudler og smager skønt. Få opskriften her:
4
Total:30 minutter
Arbejdstid:10 minutter
Ingredienser
Det skal du bruge:
- 1 bdt. snittede forårsløg
- 2 fed hakket hvidløg
- 1 udkernet snittet rød chili
- 1-2 tsk karrypasta rød el. grøn
- 1 spsk olie
- 6-8 dl grønsagsbouillon
- 1 lille dåse kokosmælk
- 2 snittede gulerødder
- 200 g broccolibuketter
- 1 courgette i tern
- 150 g cherrytomater i halve
- 200 g fast hvid fisk
- 200 g fersk laks
- limesaft
- 200 g kogte fuldkornsrisnudler
- 1 potte koriander
- 250 g store kogte rejer
Sådan laver du asiatisk fiskesuppe:
- Svits forårsløg, hvidløg, chili og karrypasta i olie.
- Tilsæt bouillon og kokosmælk, og lad det hele snurre i 4-5 minutter.
- Kom gulerødder, broccoli og courgette i. Kog yderligere i 4-5 minutter.
- Bland cherrytomater og fisk i, og lad dem snurre med i 3-4 minutter.
- Smag til med limesaft og eventuelt mere karrypasta, hvis du ønsker den stærkere.
- Læg risnudlerne i bunden af suppeskålene, fordel suppen over, og top med rejer og koriander.