Bagte kartofler med kylling & karry
Prøv disse lækre bagekartofler fyldt med kylling og karry, der smager dejligt er nemme at lave i en travl hverdag.
4 personer
Ingredienser
- 4 store bagekartofler
- 25 g smør
- 1 dl cremefraiche
- 1 tsk. karry
- salt og peber
- 200 g kogt eller stegt kyllingekød i mindre stykker
- 100 g reven mild cheddar
Pynt:
- frisk koriander eller klippet purløg
Tilbehør:
- Grøn salat
Sådan gør du:
- Skrub kartoflerne under koldt vand. Aftør dem. Kom kartoflerne i en smurt bradepande. Stil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 1-1¼ time, til de er helt gennembagte.
- Halvér kartoflerne. Hul kartoflerne ud med en ske. Mos indholdet med en gaffel.
- Bland den moste kartoffel, smør, cremefraiche og karry. Krydr med salt og peber. Rør kyllingekødet i.
- Stil kartoflerne på bagepapir på en bageplade. Fordel fyldet i kartoflerne. Fordel reven cheddarost over.
- Stil kartoflerne i ovnen ved 225 gr. i 15 min. Pynt med koriander.