Brownie muffins

Brownie muffins

Vi giver dig her opskriften på brownie muffins, der er spækket med chokolade og knasende valnøder.

10 stk.

Ingredienser

  • 250 g mørk chokolade + 100 g hakket til fyld
  • 100 g hakket lys chokolade
  • 200 g smør
  • 4 æg
  • 300 g rørsukker
  • 175 g hvedemel
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 1 dl usødet kakaopulver
  • 1 strøget tsk havsalt
  • 200 g hakkede valnødder

Sådan gør du

  1. Varm ovnen op til 180 grader, og smør 10 muffinforme. Det må gerne være silikoneforme.
  2. Anbring 250 g mørk chokolade og smør i en gryde, og lad det smelte over svag varme under omrøring.
  3. Pisk æg og sukker sammen et par minutter, og tilsæt chokolade- smørblandingen. Sigt mel, vanilje, kakaopulver og salt i dejen, og rør den ensartet.
  4.  Tilsæt halvdelen af den hakkede chokolade, både lys og mørk, sammen med valnødderne. Fordel dejen i formene.
  5. Fordel resten af den hakkede lyse og mørke chokolade ovenpå. Bag i 20-25 minutter ved 180 grader. Tjek med en kødnål, og lad dem være lidt ubagte inde i midten, så er de helt perfekte.