Brownies

Brownies

Bløde og velsmagende brownies. Servér dem med lidt flødeskum eller vaniljeis.

Ca. 20 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Kogetid: 2-3 min.
  • 125 g mørk chokolade
  • 100 g smør (blødt)
  • 2 dl rørsukker
  • 2 æg
  • 1 spsk. kaffe
  • 2 spsk. kakao
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 dl hvedemel
  • 100 g hvid chokolade
  • 100 g pekannødder
  • Tilbehør:
  • flødeskum (eller vaniljeis)

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Hak den mørke chokolade, og smelt den over vandbad ved lav varme.
  3. Bland smør og sukker sammen.
  4. Pisk æggene sammen i en skål for sig, og bland dem med smørblandingen og derefter den smeltede chokolade og kaffe.
  5. Sigt kakao, vaniljesukker og mel i, og vend forsigtigt blandingen sammen.
  6. Hak den hvide chokolade og nødderne groft, og kom det i chokolademassen.
  7. Læg et stykke bage­­papir i bunden af en firkantet form (ca. 24 x 24 cm). Hæld dejen i formen, og bag kagen i ca. 30 min. Når kagen er færdigbagt, skal den stadig være lidt blød i midten.
  8. Skær kagen ud i ca. 20 stykker, og servér med en klat flødeskum.