Cæsarsalat med squashnudler og cremet avocadodressing
Cæsarsalat er en favorit hos mange! Prøv denne sunde version med squash og pesto, der nemt kan medbringes i picnickurven.
Næringsindhold
- Energi pr. person:332 Kcal
- Fedt:34 %
- Protein:44 %
- Kulhydrat:22 %
2 personer
Ingredienser
- 300 g kyllingebryst
- 1 lille løg
- 4 laurbærblade
- 1 squash
- 3 spsk. friske ærter
Pesto:
- 1 avocado
- 1 dl friske basilikumblade
- 5-6 spsk. vand
- 2-3 spsk. citronjuice
- 25 g parmesanost
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du:
- Kog kyllingebryst i en gryde med vand, så det dækker, løg i grove stykker og laurbærblade i ca. 1518 minutter. Tag kyllingen op, og lad den køle af.
- Skyl squashen, og riv den eller skær den i strimler med en spiralizer. Fyld avocado, basilikum (gem et par blade til pynt), vand, citronjuice og det meste af parmesanen i en blender sammen med salt og peber. Kør det til en fin pesto.
- Fordel squashen på to tallerkner eller i to beholdere med tætsluttende låg. Riv stykker af kyllingebryst over sammen med de fleste af ærterne.
- Hæld pestoen over, og bland salaten godt. Pynt med ærter, parmesan og basilikumblade.