Cæsarsalat med squashnudler og cremet avocadodressing

Cæsarsalat med squashnudler og cremet avocadodressing

Cæsarsalat er en favorit hos mange! Prøv denne sunde version med squash og pesto, der nemt kan medbringes i picnickurven.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    332 Kcal
  • Fedt:
    34 %
  • Protein:
    44 %
  • Kulhydrat:
    22 %

2 personer

Ingredienser

  • 300 g kyllingebryst
  • 1 lille løg
  • 4 laurbærblade
  • 1 squash
  • 3 spsk. friske ærter

Pesto:

  • 1 avocado
  • 1 dl friske basilikumblade
  • 5-6 spsk. vand
  • 2-3 spsk. citronjuice
  • 25 g parmesanost
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du:

  1. Kog kyllingebryst i en gryde med vand, så det dækker, løg i grove stykker og laurbærblade i ca. 1518 minutter. Tag kyllingen op, og lad den køle af.
  2. Skyl squashen, og riv den eller skær den i strimler med en spiralizer. Fyld avocado, basilikum (gem et par blade til pynt), vand, citronjuice og det meste af parmesanen i en blender sammen med salt og peber. Kør det til en fin pesto.
  3. Fordel squashen på to tallerkner eller i to beholdere med tætsluttende låg. Riv stykker af kyllingebryst over sammen med de fleste af ærterne.
  4. Hæld pestoen over, og bland salaten godt. Pynt med ærter, parmesan og basilikumblade.