Christiansø-sild med æggesalat

Christiansø-sild med æggesalat

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 20 min.
  • Kogetid:
  • 10 min.
  • 16 christiansø-sildefileter (f.eks. Ruths Christiansøsild med tomat)
  • 4 skiver nybagt rugbrød
  • 1 stor tomat (i skiver)
  • Æggesalat:
  • 2-3 æg (hårdkogte)
  • 50 g god mayonnaise
  • 1 tsk dijonsennep
  • ca. 1 /2 tsk karry
  • salt og friskkværnet peber
  • ca. 2 spsk karse (klippet)
  • Pynt:
  • 1/2 porre (i tynde strimler)
  • 2 tsk persillepesto

  1. Æggesalat: Bland mayonnaise med sennep, krydderier, hakkede æg og karse. Smag til med salt og peber.
  2. Læg 4 sildefileter på hver skive brød.
  3. Læg en skive tomat på sildene.
  4. Læg en skefuld æggesalat på hver tomatskive.
  5. Bland tynde strimler porre med lidt pesto, og kom det på toppen af hver christiansø-sildemad.