Lækre citronfrikadeller med broccoli & pasta
Citronfrikadeller er friskt, lækkert og smager af sommerferie. Server de skønne deller med broccoli & pasta - det er nem og lækker hverdagsmad, som hele familien kan li'...
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Koge/stegetid: 12 min.
- 500 g hakket kyllinge-, kalkun- eller svinekød
- 4 spsk rasp
- 1 usprøjtet citron
- persille og timian
- 4 spsk friskrevet parmesanost
- salt og peber
- 6 spsk hvedemel
- 2 spsk olivenolie/smør
- 300 g tørret pasta
- 800 g broccoli
- 150 g flødeost naturel
- Ælt kød sammen med rasp, 1 tsk fintrevet citronskal, 1-2 spsk citronsaft, hakket persille, timian og parmesanost.
- Krydr med salt og peber, form farsen til kugler og vend i mel. Brun dem på en pande med olie/smør. Skru ned og lad dem stege ca. 8 min.
- Kog pastaen efter pakkens anvisning.
- Del broccoli i buketter og snit stilkene fint. Vend dem i pastaen de sidste 3-4 min. af kogetiden.
- Hæld pasta/broccoli i en sigte og smelt flødeosten i den varme gryde. Vend pasta/broccoli i gryden og smag til med salt og peber. Servér med frikadeller og evt. parmesanost.