Cremet ærtesuppe med cashewnødder
Ærter indeholder både A, C og B1 vitamin samt kalium, jern og fosfor. Samtidig er ærter rige på kostfibre. Cashewnødder giver ikke bare suppen en cremet konsistens. Nødden har også en optimal fedtsyresammensætning.
2
Ingredienser
- 3 dl frosne ærter
- 2 dl mælk
- 10 cashewnødder
- 3 spsk olie
- salt
- peber.
Sådan laver du ærtesuppe:
- Hæld lidt kogende vand over ærterne og vent et par minutter til de er tøet op. Varm mælken i en gryde og tag den af varmen lige inden kogepunktet.
- Blend derefter ærterne med mælk, olie og cashewnødder. Smag til med salt og peber, og servér med det samme, så suppen bevarer sin smukke, grønne farve.
- Prøv også græskarsuppe med æble, vanilje og karry
- Få mere inspiration til lækker mad på http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/