Crumblecake med solbær og hindbær

Crumblecake med solbær og hindbær

Crumblecake med solbær og hindbær er en fantastisk kage og meget nem at lave.

6 personer

Total:50 minutter

Ingredienser

  • Crumblecake med solbær og hindbær
  • 300 g solbær
  • 300 g hindbær
  • 100 g sukker
  • korn af 1 vaniljestang eller 2 tsk. vaniljesukker
  • Desuden:
  • 125 g smør
  • 150 g hvedemel
  • 150 g sukker
  • Pynt:
  • sigtet flormelis
  • Tilbehør:
  • flødeskum

Sådan laver du crumble med solbær og hindbær

  1. Skyl bærrene, og fordel dem i et smurt ovnfast fad.
  2. Bland sukker og vaniljekorn, og drys det over bærrene.
  3. Smuldr smørret i hvedemel og sukker, til det er som revet ost. Drys det over bærrene.
  4. Bag kagen på midterste ovnribbe ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis.
  5. Server lun eller kold med flødeskum til.