Crumblecake med solbær og hindbær
Crumblecake med solbær og hindbær er en fantastisk kage og meget nem at lave.
6 personer
Total:50 minutter
Ingredienser
- Crumblecake med solbær og hindbær
- 300 g solbær
- 300 g hindbær
- 100 g sukker
- korn af 1 vaniljestang eller 2 tsk. vaniljesukker
- Desuden:
- 125 g smør
- 150 g hvedemel
- 150 g sukker
- Pynt:
- sigtet flormelis
- Tilbehør:
- flødeskum
Sådan laver du crumble med solbær og hindbær
- Skyl bærrene, og fordel dem i et smurt ovnfast fad.
- Bland sukker og vaniljekorn, og drys det over bærrene.
- Smuldr smørret i hvedemel og sukker, til det er som revet ost. Drys det over bærrene.
- Bag kagen på midterste ovnribbe ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis.
- Server lun eller kold med flødeskum til.
10 lækre crumbles
-
Blomme crumble med hasselnødder
-
Pære-hindbær-crumble med mandler
-
Æble-brombær-crumble
-
Skøn crumble med blommer, pærer & makroner
-
Crumblecake med solbær og hindbær
-
Nem rabarbercrumble med marcipan
-
Æblecrumble med vanilje
-
Nem dessert: Frugtcrumble med flødeskum
-
Blommecrumble
-
Nem crumble med kokos & blomme