Cupcakes med ribs, brombær, hindbær, blåbær og orange-topping
10 cupcakes
Total:30 minutter
Ingredienser
- 175 g blødt smør
- 175 g sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 3 æg
- 175 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 200 g skovbær blanding af brombær, ribs, hindbær og blåbær (Du kan nøjes med 200 g hindbær eller 200 g blåbær. Brug gerne frosne, optøede bær)
- Orange-topping
- 150 g flødeost naturel eller mascarpone
- 150 g flormelis
- ½ tsk appelsinskal, revet
- 100 g friske blåbær til pynt
- lidt ekstra revet appelsinskal til pynt
Sådan gør du
- Kom blødt smør og sukker i en skål, og pisk det luftigt med en elpisker. Slå æggene ud i en skål, og rør dem i dejen et ad gangen. Bland hvedemel med bagepulver sammen i en skål, og sigt og vend det i dejen. Vend afslutningsvis bærrene i dejen.
- Sæt cupcake-papirforme i en muffinform af metal til 12 stk, og fyld dejen max 2/3 dele op. Bag dine cupcakes 18-20 min ved 185 grader og afkøl kagerne.
- Rør flødeost sammen med flormelis og lidt appelsinskal. Smør glasuren på dine cupcakes og pynt med lidt revet appelsinskal og friske blåbær.