Edamame-salat med kammuslinger

Edamame-salat med kammuslinger

Lækker edamame-salat med kammuslinger.

Edamame-salat med kammuslinger

Tid: ca. 30 minutter

(4 pers.)

2 poser frosne edamamebønner, ca. 1 kg (svarer til 400 g bælgede bønner)

250 g slikærter

12 kammuslinger

salt og peber

1 spsk. olivenolie til stegning

2 avocadoer

saften af ½ citron

2 spsk. sojasauce

1 spsk. ristet sesamolie

lidt tangsalat

Tilbehør:

groft brød

1. Kom edamamebønner i en stor gryde med kogende vand, og lad dem koge op. Hæld bønnerne til afdrypning i en sigte, og bælg dem. Det tager lidt tid, men er indsatsen værd.

2. Snit slikærterne. Krydr kammuslinger med salt og peber. Varm olien på en slip let-pande, og steg muslingerne i ca. 2 minutter på hver side afhængig af størrelse.

3. Halver avocadoerne, dryp citronsaft over, og skær i små tern. Vend edamamebønner med slikærter, tangsalat og avocadoer. Dryp sojasauce og sesamolie over salaten. Server med kammuslinger

og brød.

► SE OGSÅ: Steaksandwich med mozzarella og salsa

► SE OGSÅ: Pasta med aspargees og estragon-kylling