Pasta

Pasta med asparges og estragon-kylling

Hverdagspasta-favorit med kylling og asparges, der har været et kendt og elsket makkerpar, siden de mødtes i en tarteletskal.

Pasta med asparges og estragon-kylling

Tid: ca. 25 min.

(4 pers.)

500 g kyllingefilet

1 løg

1 bundt grønne asparges

½ broccoli

1 spsk. olivenolie

1 fed hvidløg

1 spsk. sherryeddike, kan erstattes af balsamicoeddike

1 dl bouillon

2½ dl fløde

2 spsk. frisk estragon

salt og peber

1 bundt forårsløg 

Tilbehør:

300 g pasta

1.  Skær kyllingefileterne i mindre  stykker. Skær løget i smalle både. Knæk den nederste træede ende  af aspargesene, og skær asparges  i lange snitter. Del broccoli i mindre buketter.

2.  Varm olien på en pande, og steg  kylling og løg i ca. 5 min.

3.  Tilsæt asparges, broccoli og presset hvidløg, og vend godt rundt. Kom eddike på panden, og lad det for-dampe. Hæld bouillon på panden, og lad det simre i ca. 2 min. under låg. Tilsæt fløde og estragon, og kog saucen op. Smag til med salt og  peber. 

4.  Kog pastaen som angivet på embal-lagen, og afdryp. Server med kylling i flødesauce, og top med snittet  forårsløg.

► SE OGSÅ: Risotto med ærter, mynte og parmesan

► SE OGSÅ: Lammedeller med mormorsalat

► SE OGSÅ: Steaksandwich med mozzarella og salsa