Få opskriften på lakridskugler

Få opskriften på lakridskugler

Lakridskugler er så nemme at lave, og virkelig noget, jeg er afhængig af.

Ingredienser

  • 200 g mandler
  • 2 bløde dadler
  • 2 spsk lakridspulver
  • 2 spsk agave
  • Drys:
  • 2 spsk kakao
  • 1 spsk lakridspulver

Sådan laver du lakridskugler

  1. Smut mandlerne. Jeg synes, det er nemmest at overhælde dem med vand, lade dem trække lidt og gentage, så er de hurtige at smutte. Dup dem tørre med køkkenrulle, læg dem på bagepapir på en bageplade og ”tør” dem i en 180 grader varm ovn i 3-4 min (de skal ikke tage farve). Lad mandlerne køle.
  2. Blend mandlerne på en foodprocessor til semi-fint mandelmel. Tilsæt dadler (uden sten), og blend massen. Tilsæt lakrids og til sidst agave for at samle massen.
  3. Tril din lakridsmarcipan til ca. 20 kugler. Bland kakao og lakridspulver sammen, og tril kuglerne i drysset.
  4. Servér straks kolde eller ved stuetemperatur.