Fiskefrikadeller med bacon-kartofler

Fiskefrikadeller med bacon-kartofler

Fiskefrikadeller og baconkartofler til 4 personer

Fiskefrikadeller med baconkartofler

  • 600 g færdig fiskefars
  • olie og smør til stegning
  • citronbåde
  • Desuden:
  • 1 kg små nye kartofler
  • 75 g bacon i små tern
  • evt. 1 spsk. æble- eller hvidvinseddike
  • salt, peber
  • 2-3 spsk. snittet ramsløg eller forårsløg
  • Tilbehør:
  • grønsagsstænger eller en blandet salat.

Sådan laver du fiskefrikadeller med baconkartofler

  1. Form farsen til frikadeller, og steg dem i en blanding af olie og smør på en pande. Server dem med citronbåde.
  2. Rens og kog kartoflerne. Afdryp dem i en sigte.
  3. Steg baconternene gyldne på en pande. Hæld fedtet fra undtagen 1 spsk. Vend kartoflerne i. Smag til med eddike, hvis du vil have kartoflerne lidt syrlige ellers bare med salt og peber. Pynt med ramsløg eller forårsløg.
  4. Server fiskefrikadellerne med bacon-kartoflerne og grønsagsstænger.