Fiskefrikadeller med bacon-kartofler
Fiskefrikadeller og baconkartofler til 4 personer
Fiskefrikadeller med baconkartofler
- 600 g færdig fiskefars
- olie og smør til stegning
- citronbåde
- Desuden:
- 1 kg små nye kartofler
- 75 g bacon i små tern
- evt. 1 spsk. æble- eller hvidvinseddike
- salt, peber
- 2-3 spsk. snittet ramsløg eller forårsløg
- Tilbehør:
- grønsagsstænger eller en blandet salat.
Sådan laver du fiskefrikadeller med baconkartofler
- Form farsen til frikadeller, og steg dem i en blanding af olie og smør på en pande. Server dem med citronbåde.
- Rens og kog kartoflerne. Afdryp dem i en sigte.
- Steg baconternene gyldne på en pande. Hæld fedtet fra undtagen 1 spsk. Vend kartoflerne i. Smag til med eddike, hvis du vil have kartoflerne lidt syrlige ellers bare med salt og peber. Pynt med ramsløg eller forårsløg.
- Server fiskefrikadellerne med bacon-kartoflerne og grønsagsstænger.