Flapjacks med hvid chokolade
Vi er vilde med denne fantastiske kombination af müslibar og småkage. Sød, knasende og uimodståelig.
FLAPJACKS MED HVID CHOKOLADE
Tid: ca. 20 min. plus bagetid
(ca. 16 stk.)
125 g smør
100 g lys sirup
100 g havregryn
100 g rosiner
75 g tørrede tranebær
50 g finthakkede tørrede abrikoser
50 g kokosmel
75 g hvedemel
75 g brun farin
50 g hakket hvid chokolade
1. Tænd ovnen på 180 grader. Smør en form på ca. 20 x 20 cm, og beklæd med bagepapir.
2. Kom smør og sirup i en gryde, og smelt ved svag varme. Bland havregryn, rosiner, tørrede tranebær, abrikoser, kokosmel, hvedemel og brun farin i en skål, og kom smørblandingen i. Rør massen sammen, og tilsæt hakket chokolade.
3. Pres massen i den smurte form, og bag i ca. 25 min., til den er gylden.
4. Afkøl, før den skæres i firkanter på ca. 4 x 4 cm.
► SE OGSÅ: Cremet Squashkage
► SE OGSÅ: Lækker peanutbutter fudge
► SE OGSÅ: Sprød og cremet mokkafragilité