Grillede asparges med hytteost
Simpelt og effektivt. Denne enkle lille sommersag kan kun gøre mig glad!Brug salaten som lækker tilbehør eller enlet ret til to.
2
Ingredienser
- 1 bundt grønne asparges
- lidt olivenolie
- salt
- Dressing:
- 1 bæger hytteost (200 g)
- 2 spsk citronsaft
- 2 spsk olivenolie
- salt og peber
- Topping:
- lidt plukket skovsyre
Sådan gør du
- Knæk den nederste træede ende af aspargeserne, og kassér den. Vend aspargeserne med en smule olivenolie, og grill dem på en varm grill eller grillpande. De skal bare have et par minutter. Krydr dem med salt.
- Rør hytteost med citronsaft og olivenolie, og krydr med salt og peber.
- Anret asparges med hytteostdressingen, og top med syre.
- TIP! Kan du ikke skaffe skovsyre, er de grillede asparges også lækre med karse eller brøndkarse.