Nem sommermad: Grillet kylling & vandmelonsalat
Jeg spiser bunker af økokylling gennem hele sommeren, og gerne med en skøn melonsalat til. Men du kan sagens dele kyllingen med flere og tilføje f.eks. kogte kartofler eller groft brød.
Hovedret til 2
Total:40 minutter
Ingredienser
- 1 kylling
- lidt olie
- salt
- Salat:
- ½ vandmelon
- 1 agurk
- 50 g fetaost (mere hvis du er fan!)
- saft af ½-1 citron
- lidt olivenolie
- salt og peber
- 2 håndfulde mynte
Sådan laver du grillkylling med melonsalat
- 1. Del kyllingen i 8-12 stykker. Gnid kyllingen med en smule olie, og grill den på en varm grill eller grillpande.
- 2. Skær melonen i tern. Skræl agurken, og skær den i mundrette stykker. Vend begge dele med en smule citronsaft og lidt olivenolie.
- 3. Vend brud af feta i salaten sammen med groft hakket mynte. Smag til med salt og peber.
- 4. Servér kylling og salat.