Grillet pære Belle Hèlene
Udnyt de sidste gløder til en dessert med mums-effekt.
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 4 pærer
- 1 spsk neutral olie
- 100 g mørk chokolade
- 1½ dl piskefløde
- Tilbehør: vaniljeis og 100 g hakkede valnødder
Sådan laver du grillede pære
- 1. Halvér pærerne og smør dem ind i olien. Du skal ikke skrælle dem. Læg dem med skærefladen nedad på grillen og grill i 10-15 min ved middelhøj varme. Du kan evt. komme låg over grillen, hvis du har en kuglegrill.
- 2. Bræk imens chokoladen i stykker og kom den i en lille kasserolle. Kom fløden i og sæt gryden direkte på grillristen. Smelt chokolade og fløde sammen under omrøring til en tyk chokoladesauce.
- 3. Servér de grillede pærer med en kugle vaniljeis, varm chokoladesauce og drys med valnødder.
- Se også opskrift på Grillede, marinerede svampe med gedeost.