Grillstegte asparges med sprød skinke

Grillstegte asparges med sprød skinke

En lækker lille snack at smide på grillen på en varm sommerdag.

4

Ingredienser

  • 16 grønne asparges
  • 8 tynde skiver tørret skinke
  • lidt olie til stegning/pensling

Sådan gør du:

  1. Skær enderne af de grønne asparges, og rul en halv skive skinke stramt omkring hver asparges. Varm olien op i en pande eller grillpande, og steg ved mellem varme, til skinken er sprød og aspargesene er tilberedte – det tager ca. 10 minutter.
  2. Server straks som en lille haps til et glas koldt hvidvin – de smager bedst mens de er varme.
  3. Prøv også at grille dine asparges på den rigtige grill i haven, hvis vejret er til det. Husk blot at pensle dem med en lille smule olie, inden du lægger dem på.
  4. Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter