Grøn fettuccine med edamamebønner og broccoli
Med fem råvarer og et lille basislager af krydderier kan du hurtigt lave velsmagende og kalorielet aftensmad som denne fettuccine.
Næringsindhold
- Energi pr. person:366 Kcal
- Fedt:32 %
- Protein:47 %
- Kulhydrat:21 %
2 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 100 g fettuccine
- sojapasta
- 1 tsk. olivenolie
- 2 fed knust hvidløg
- 250 g aspargesbroccoli
- 150 g optøede edamamebønner
- Salt og peber
- 1 spsk. mynte
- 35 g blød gedeostf
sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp, og hold den varm. Gem lidt af kogevandet.
- Snit aspargesbroccolien.
- Varm olien i en stor sauterpande, og steg hvidløg og broccoli, til broccolien er mør, men stadig har bid.
- Vend edamamebønner og pasta i – eventuelt sammen med lidt af kogevandet.
- Varm det hele godt igennem og smag til med salt, peber samt hakket mynte.
- Anrét pastaen i varme tallerkener og top med smuldret gedeost.