Helstegt frokostkylling

Helstegt frokostkylling

Det er virkelig nemt at tilberede lækker kylling, som alle vil elske. Prøv denne helstegte kylling, der er skøn både til frokost og aftensmad.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    494 Kcal
  • Fedt:
    46 %
  • Protein:
    35 %
  • Kulhydrat:
    19 %

4 personer

Total:1 time

Ingredienser

  • 1 stor kylling
  • 2 porrer
  • 800 g. persillerødder
  • 1 tsk. olivenolie
  • Salt
  • ½ citron

Sådan gør du:

  1. Rens kyllingen for blodrester.
  2. Snit porrerne i skiver, skyl dem også efter de er skåret, så du er sikker på at få alt jord væk.
  3. Skræl rødderne, og skær dem i grove stykker.
  4. Vend porrer og rødder med lidt olivenolie og salt, og læg dem i bunden af et ovnfast fad.
  5. Læg dernæst kyllingen på toppen.
  6. Skær citronen i skiver, og læg dem ved kyllingen. Krydr den med salt.
  7. Steg kyllingen i den varme ovn i 50-60 minutter. Vend gerne rundt i grøntsagerne undervejs.