Pastasalat med varmrøget laks
En lækker pastasalat er skønt på frokostbordet. Prøv denne version med varmrøget laks og grønt.
6 personer
Ingredienser
- 250 g pasta konkylier
- 1 bundt grønne asparges
- 1 spsk. olivenolie
- 1 bundt forårsløg
- 1 agurk
- 200 g sugarsnaps
- 100 g rucola
- 1 bundt kørvel
- 1 bundt purløg
- 400 g varmrøget laks
Dressing:
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 1 citron
- 4 spsk. olivenolie
- salt og peber
Sådan gør du:
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Afkøl den i under koldt vand i et dørslag.
- Bræk enderne af aspargeserne, og skær dem i mindre stykker. Steg dem hårdt på en varm pande med olivenolie i 3-4 min.
- Rens forårsløg og snit dem i mindre stykker. Skyl sugarsnaps, og skær dem i stave. Skyl rucola. Vend alle de grønne sager rundt med pastaen. Pynt med kørvel og klippet purløg.
- Bræk laksen i mindre stykker, og fordel den ovenpå salaten.
- Rør cremefraiche sammen med citronsaft, olivenolie, salt og peber. Kom dressingen over pastasalaten.