Pastasalat med varmrøget laks

Pastasalat med varmrøget laks

En lækker pastasalat er skønt på frokostbordet. Prøv denne version med varmrøget laks og grønt.

6 personer

Ingredienser

  • 250 g pasta konkylier
  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 agurk
  • 200 g sugarsnaps
  • 100 g rucola
  • 1 bundt kørvel
  • 1 bundt purløg
  • 400 g varmrøget laks

Dressing:

  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 1 citron
  • 4 spsk. olivenolie
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Afkøl den i under koldt vand i et dørslag.
  2. Bræk enderne af aspargeserne, og skær dem i mindre stykker. Steg dem hårdt på en varm pande med olivenolie i 3-4 min.
  3. Rens forårsløg og snit dem i mindre stykker. Skyl sugarsnaps, og skær dem i stave. Skyl rucola. Vend alle de grønne sager rundt med pastaen. Pynt med kørvel og klippet purløg.
  4. Bræk laksen i mindre stykker, og fordel den ovenpå salaten.
  5. Rør cremefraiche sammen med citronsaft, olivenolie, salt og peber. Kom dressingen over pastasalaten.