Sponsoreret indhold

Hollandaise-gratineret laks med spinat

Hollandaise-gratineret laks med spinat

Fisk er meget nemt at tilberede, og denne ret kan man lave på dage, hvor det skal gå ekstra hurtigt.

4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 4 laksefileter uden skind, ca. 800 g
  • 600 g frisk spinat
  • 2 spsk. madolie
  • Salt og friskkværnet peber
  • Sauce
  • 1 brev Knorr Hollandaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
  • 2,5 dl vand
  • 90 g smør

Sådan laver du hollandaise-gratineret laks med spinat

  1. 1. Forvarm ovnen på 225 grader.
  2. 2. Varm 2 spsk. madolie på en pande og steg spinaten til det falder sammen.
  3. 3. Læg nu spinaten i et ovnfast fad og placér laksen ovenpå. Drys lidt salt og friskkværnet peber på laksen.
  4. 4. Tilbered saucen ved at bland 2,5 dl vand og brevet med Knorr Hollandaise Sauce i en gryde. Rør rundt og lad den småkoge i 5 minutter. Tag gryden af varmen og vend smørret i saucen.
  5. 5. Hæld derefter saucen over laksen og spinaten. Gratinér i ovnen i 10-15 minutter til laksen er gennemstegt.
  6. 6. Servér Knorr hollandaise-gratineret laks med spinat.